30 Nisan 2010 Cuma

Çocuk İstismarını Durdurun Artık!

Tepkisiz kalmayın...

http://www.tepkisizkalma.com


Kınamaktan öte Tiksiniyorum...
Malesef ki bu tüm insani değerlerinden yoksun, zavallı yaratıklar sadece Siirt'te değil, dünyanın dört bir tarafında ve en acısı tabi ki öncelikle çocuklar, kadınlar bu riske açık bir yaşam sürdürüyor dünyamızda.
Bizim ülkemizde cezaların bu tür suçlar karşısında ki yetersizliği, bunlara yeltenecek kişileri ürkütücü ve caydırıcı nitelikte olmaması daha da vahim durumları ortaya çıkarıyor.
İstismara,tecavüze maruz kalan çocuklar ve kadınlardan kaçı doğru düzgün bir psikolojik tedavi görebiliyor veya bu tedaviler, bundan sonraki yaşamlarını normal bir şekilde sürdürmelerine ne kadar yardımcı oluyor? orası da meçhul.
Korkunç ve insan olan herkesin canını fazlasıyla yakacak kadar, acı verici bu olayların karşısında Devlet, yasa, toplum ve insan olarak yapılması gerekenler acilen yapılmalı artık!

Gülbin Tatlıağız

6 yorum:

  1. Bir kapsüle binip gezegeni terk etmek istiyorum. Ciddiyim.

    YanıtlaSil
  2. O iğrençliği yapanları ben insan olarak bile görmüyorum.Aklım almıyor bir türlü.Devletin de bu işe geniş çaplı bir el atması gerekiyor.

    YanıtlaSil
  3. Sürekli yasa değiştirmeye uğraşanların bu acı tabloya iç acıtan yaraya el atması gerekiyor ..

    ...Ağız dolusu sövmek istiyorum ..!

    YanıtlaSil
  4. Artık yaşam korku filmlerine dönmeye başladı maalesef :(

    YanıtlaSil
  5. Çocuk istismarına yönelik tepkileri tek merkezde toplamak amacıyla kurulan www.tepkisizkalma.com desteğinizi ve yorumlarınızı bekliyor... Yorum yazmanız şart değil sadece isminizi yazmanız bile yeterli. Desteğiniz için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. müdürleri,öğretmeleri,valileri,emniyet müdürlerini gürevden almadan önce bu sistemi gürevden almalıyız.@@ göstermi$ olduğunuz duyarlıktan dolayı kutlarım sizi..

    YanıtlaSil