21 Şubat 2010 Pazar

Haberler

- Zülfü Livaneli'nin senaryosunu yazıp, yönettiği ''Veda'' filmi 26 Şubat 2010 da sinemalar da gösterime giriyor.''Veda'' Salih Bozok'un anlatımıyla, bu dostluğun,Atatürk'ün hayatının dönüm noktalarının,vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın hikayesi...
Atatürk'ün 25-45 yaşlarını Sinan TUZCU, 57 yaşını Burhan GÜVEN, 6-7 yaşlarını Fikret Kağan OLCAY, 14- 17 yaşlarını ise Bartunç AKBABA oynuyor.

- '' Küçük Arı'' Yazarı Chris Cleave. Library Journal '' Yeni Uçurtma Avcısı'' yorumunu yapmış kitap için.Ben aldım.Elimdeki kitabı bitirince buna başlamayı düşünüyorum.

- ''Uzak Ülke'' Profil Yayıncılık'tan çıktı.Yazarı Fatma Karabıyık Barbarosoğlu.Fatma Aliye'yi Barbarosoğlu'nun kaleminden tanıtıyor.

- ''Chopin & Küle Dönüşen Kalp '' Can Yayınlarından çıktı.Yazarı Göknil Genç.Fryderyk Chopin'in, 8 yaşındayken Varşova'da verdiği konseriyle başlayıp,Paris salonlarına dek uzanan öyküsünü anlatıyor.Çocuklarınızla okuyabileceğiniz bir yaşam öyküsü.

- Ünlü film yıldızı ve şarkıcı Aktrist Kathryn Greyson 17 şubat 2010 da 88 yaşında vefat etti.

- Yönetmen Reha Erdem'in filmi ''Hayat Var'' ın DVD si çıktı.

- Nicole Kidman ''Gözyaşı Sarayı'' adlı bir Türk filminde oynayacak.

- Elif Şafak ''AŞK'' adlı kitabının filminin çekilmesini istediğini söyledi.

- !F2 nin son ayağı Bu Pazar!

Yer : AFM Fitaş 4

21 Şubat 2010 (17:00-21:00)

- Yönetmen Wes Craven'in ''Çığlık'' serisine devam edeceği söyleniyor.

- Sean Penn hakkında,geçen yıl bir fotografçıyla yaşadığı tartışma nedeniyle dava açıldı.

-ABD Cornell Üniversitesi'nden araştırmacılar 150 sinema filminin sahne sürelerini yedi yıl boyunca tek tek ölçerek,belli uzunluklara sahip sahnelerin,izleyiciyi mıknatıs gibi filme çektiği sonucuna vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder